Loading...

NAMAZ OD ČVARAKA

Namaz od čvaraka koji pravimo u Čvarexu sastoji se od mlevenih čvaraka i određenog procenta svinjske masti. Osim za pogačice, namaz od čvaraka je poput ostalih namaza, dobro rešenje za doručak, užinu ili večeru.

Kao visokokalorična namirnica pogodan je za sve one koji vode aktivan život i čije telo zahteva puno energije. Ovo je i razlog zašto sa namazom ne treba da preterate iako odluku o zaustavljanju nije lako doneti.

Namaz od čvaraka na hlebu

BRZO I KALORIČNO

Namaz od čvaraka je odličan izbor kada želite da počastite goste nečim ukusnim, ili želite večeru na brzaka. Obožavaoci peciva sigurno znaju za pogačice, kiflice i druge grickalice sa čvarcima. Negde ćete umesto čvaraka čuti reč droždina što predstavlja sitne hrskave ostatke čvaraka. Namaz je već pripremljen za korišćenje u obliku kompaktne mase. Kod namaza od čvaraka jako je važna i veličina komadića kako bi se zadržala karakteristična hrskavost na šta obraćamo posebnu pažnju.

Ako uz parče-dva namazanog integralnog hleba pojedete još nešto povrća, popijete sok od ceđenog voća ili povrća, dobićete dovoljno energije za početak radnog dana.

pakovanje classic namaza od čvaraka

CLASSIC NAMAZ OD ČVARAKA

Čvarex classic namaz od svinjskih čvaraka prodajemo u rinfuzi ili pakovan u kutijice. Neto težina pakovanja iznosi 100g.

diploma Diploma sa srebrnom medaljom za namaz od čvaraka 'Classic'
pakovanje domaćih pikantnih svinjskih čvaraka

PIKANTNI NAMAZ OD ČVARAKA

Čvarex pikantni namaz od svinjskih čvaraka prodajemo pakovan u kutijice. Neto težina pakovanja iznosi 100g.

diploma Diploma sa srebrnom medaljom za namaz od čvaraka 'Pikant'
pakovanje namaza od svinjskih čvaraka sa belim lukom

NAMAZ OD ČVARAKA SA BELIM LUKOM

Čvarex namaz od svinjskih čvaraka sa belim lukom prodajemo pakovan u kutijice. Neto težina pakovanja iznosi 100g.

diploma Diploma sa srebrnom medaljom za namaz od čvaraka 'Beli luk'